Miért vagyok mostanában állandóan álmos és fáradt?
Idáig nem volt baj, a 7-8 óra alvást általában tudtam tartani és bár így is viszonylag nehéz volt reggel felkelni de legalább fel tudtam akár 3-4 órakkor is. Nagyjából 2-3 hete fogalmam sincs mi van velem de egyszerűen nem bírok felkelni, hiába fekszem le korán és alszok akár 8-9 órákat, reggel olyan kába vagyok hogy 6 előtt lehetetlenség felkelnem, vagy ha sikerül akkor se megy már úgy a tanulás.
Gondoltam rá hogy ez valami lappangó vírus lehet mert gyengébbnek is érzem magam és kicsit hányingerem van egy ideje, de hiába szedem a C-vitaminokat se nem javul se nem romlik az állapotom.
Mit csináljak, mi lehet ez a folytonos fáradtság? És érdemes vele orvoshoz menni vagy úgysem tudna rá mit mondani? Az a baj hogy ez kihat az egész napomra, ásítozok és nehezen koncentrálok. Lehet hogy csak a hidegebb idő okozza?
Köszönöm, a vitaminokkal próbálkozni fogok majd!
18 vagyok egyébként, és lehet hogy a szellemi kimerültségnek köze lehet ehhez mert mostanában eléggé le vagyok fáradva agyilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!