Miért van mostanában állandóan szívdobogás-érzésem?
Volt valaki így?
A párom orvos, de azt mondja, ne foglalkozzak vele, mindent elég lazán kezel. Viszont engem kezd nagyon idegesíteni.
Nem mászkálok orvosokhoz és a párom se vizsgálgat állandóan. Üzemorvoson kívül nem voltam kb. 15 éve sehol, nődokit meg fogdokit leszámítva.
És nem képzeltem be, hogy meg fogok halni, de baromi idegesítő, amikor napi 10-15 alkalommal is azt érzem 1-2 percig, hogy nagyon erősen ver a szívem.
Komolyan mondom, lassan pánikrohamot fogok miatta kapni...
És nem az a bajom, hogy dobog a szívem, hanem hogy olyan erősen érzem nyugalomban, minta épp akkor futottam volna le vmi 500 m-es sprintet.
És mivel a párom egész nap operál, neki semmiségek az olyan dolgok, amik konzervatív módon kezelhetők.
Nem szedsz valamilyen gyógyszert?
Vagy sok kávét, teát iszol esetleg?
Testsúlyod hogy van?
Itt főleg a testzsír számít.
Ilyen érzést rendszerint a hormonális eltérésekből adódó állapotok idéznek elő, pl pajzsmirigy, inzulin, stbstb...
Először is menj el vért vetetni, bár a háziorvos csak az "egyszerűbb" vérvizsgálatra tud beutalót adni, endokrinológus már meg tudja nézetni az összes hormonszintedet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!