Mostanában állandóan fázok, reszketek, hideg a kezem, lábam - régen nagyon jól bírtam a hideget. Mi lehet az oka? Vérnyomás, immunrendszer, vagy komolyabb?
Kabátot már 7 éve nem hordtam, eddig egy póló egy kapucnis pulcsi, és elvoltam -5 fokig. Ettől hidegebben, úgy -17 fokig elvoltam még egy pulcsiban. (Illetve vastag zokni, és sima farmer.)
Azt még hozzátenném, hogy mindig gyorsan gyalogolok, és tavaly télen végig az erdőben termeltem a fát (volt -20 fok is, mégsem fáztam, semmi gond nem volt).
Most viszont érzem, hogy valami baj van, már most fázok, pedig + van, a kezeim, lábaim hidegek, és a szokásos pulcsimban reszketek a hidegtől... Mi lehet a baj? Csak elszoktam a hidegtől, vagy alacsony a vérnyomásom, vérkeringés, immunrendszer?
Valaki tapasztalt hasonlót? Elmúlt?
27/F
Az a csoda,hogy eddig bírtad.A 27 év
nem nagy idő,de a szervezeted jelzi,
hogy törődnöd kéne vele.Én egy orvosi
vizsgálatot megejtenék.
Azért 27 évesen bírni kéne az ilyesmit - a munkatársam ötven valamennyi, és kesztyű nélkül dolgozik mínuszban a szerszámokkal...
Meg persze ennyi idősen dédapám átúszta a Volga folyót Sztálingrádnál, mert kilőtték alóla a hajót - miután haza jött télen is a patakban fürdött, mert az "felfrissít" és 80 évet megélt.
Amúgy nálam is ez van, én sokat gondolkoztam, majd rájöttem, hogy mi különbözik az eddigi éveimtől.
Eddig minden este fürödtem, forróvízben, mostanában pedig csak langyosban, és inkább csak 2-3 naponta. meg már nem edzek, de szerintem ez nem befolyásoló tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!