Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szorulástól lehet aranyér?...

Szorulástól lehet aranyér? Mennyi idő után alakul ki? Kinek, mi vállt be szorulás ellen?

Figyelt kérdés
Gyerek korom óta állandó sajnos nekem, de újra próbálok megoldást találni, merr hashajtón sem élhetek...
2018. jan. 3. 00:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Én vettem ricinus olajat (nem erre a célra) de utána tájékoztattak, hogy ne igyak belőle, mert hashajtó hatása van. Nem próbáltam ki, de már sok helyen olvastam, hogy ez igaz. Ha gondolod tegyél egy próbát. Legalább természetes, nem gyógyszert kell tömnöd.
2018. jan. 3. 00:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Reggel éhgyomorra 1EK tőkmag-, lenmag-, vagy olivaolaj, rá 2dl gyümölcslé. Az ételedbe tegyél pár KK darált lenmagot.

Napközben igyál sok folyadékot. De nem töményet, hanem vizet, teát, de azt sem akármilyet.

2018. jan. 3. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!