Kismamák, szorulásra mit ajánlatok?
Hiába eszem iszom változatossan semmi nemhasznál..
2naponta ha tudok wczni de ugy hogy sajnos bocsánat a kifejezésésrt de nyúlbogyók jönnek csak ki és eléggé rossz már mert ettőlis fájhat a hasam néha..emellett amikor fürdök érzem hogy a végbélnyilásnál vanegy kis bub,félek hogy aranyér kezdet..
29hkm
Ha szedsz vastablettát, az is rásegít a székrekedésre.
Nekem ami bevált, az naponta 1-1 joghurt kávéskanálnyi lenmaggal jól összerágva.
Narancs, őszilé, esetleg reggel egy pici kávé.
Rostos, 100%-os gyümölcslevek? Nekem pár napja volt hasonló gondom, egy liter 100%-os almalé nagyon jót tett. :)
Müzlit szokták ajánlani reggelire, illetve kevesebb hús, több zöldség, hogy rostban gazdagabb legyen a táplálék.
Igen napi1 vastablettát szedek.
De reggelire müzlit eszem vagy joghurtot attólfügg..és mindig 50-100%os rostosokat iszom illetve sok vizet.
Védőnő javaslatára már a kamillateát is próbáltam de igyse sok a siker:(
Máskor a tejeskávé megtette hatását,de most aztán ehetek ihatok összevissza semmi..
Az olajos magvak is jót tehetnek, egy próbát megér.
Leírom a tapasztalatom, bár nem túl guszta, de hátha használ. :) Egy ismerősömmel egyszer voltam egy vegetáriánus étteremben, ahol liszt nélkül főznek ráadásul, tehát még a kenyérfélék is olajos magvakból aszalt-préselt különlegességek voltak. Na, az ebéd utáni este el is indult a hasunk, bár sejtettük is, hogy ez lesz. (Nem ment napokig, csak aznap estére kitisztultak a beleink, másnapra ment minden a régi kerékvágásban.) Esetleg ha ilyen recepteket keresnél, ami olajos magvakra és zöldségekre épül hús és liszt nélkül, talán segíthetne.
A Ferrocomp Forte vastabletta nem okoz szorulást, próbáld ki.
Reggelire 1 kis pohár natúr joghurt+ 1alma, nekem bejött, leturmixolva, csipet fahéjjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!