Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vérző végbél, szorulás, belső...

Vérző végbél, szorulás, belső aranyér lehet? Valakinek tapasztalat ebben?

Figyelt kérdés
Kényes téma... 2 napja kissé erölködés volt a wc-n. A végeredmény élénk piros vér. Nem ömlött, de nem is apró pöttyök voltak! Másnap rengeteg rostosat ettem stb. Kínok közt de sikerült wc-zni, viszont ismét élénk piros vér is jött. Ma szintén sikerült, már nem is volt annyira fájdalmas, a széklet nem is véres, viszont törlésnél a wc papíron megint ott volt az élénk piros vér. Orvost hívtam tegnap, azt mondta ne pánikoljak, ha nem múlik, vagy lázas leszek hívjam megint. Volt valakinek hasonló? Iszonyat hipohonder vagyok, és semmi jóra nem tudok gondolni. Aranyerem még sosem volt!
2015. jan. 14. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Ez lesz a vége:

[link]

2015. jan. 14. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen velem is így volt, nekem végbélrepedésem van. Nézesd meg mindenképp.
2015. jan. 14. 18:13
 3/8 A kérdező kommentje:
A képet meg sem merem nézni... Meddig lehet ezt halogatni? Már csak azért, mert kb februárban lenne időpont. De ha valaki azt mondja, hogy simán kórházban is normálisan, nem barbár módjára vizsgálnak, akkor az is jó, csak rengeteg negatív dolgot olvastam az ottani vizsgálatokról, hozzáállásról...
2015. jan. 14. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Maximum megujjaznak csak. Akik engem vizsgáltak normálisak voltak nagyon. Az egyik beszéltetett amíg a másik bennem nyúlkált. De tényleg ritka aki normális.
2015. jan. 14. 18:22
 5/8 szamo77db ***** válasza:
Proktológushoz kellene fordulni. Ez a probléma kifejezetten az ő szakterülete. Ne halogasd sokáig, nekem is volt részem benne, nem olyan ciki, mint ahogy sokan gondolják!
2015. jan. 14. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Elmúlt? Én is ettől szenvedek. :-(
2015. febr. 10. 20:59
 7/8 szamo77db ***** válasza:
Kaptam rá kenőcsöt és kúpot. Kb. 2 hónap múlva kellett kontrollra mennem, addigra szépen rendeződött. Minden esetre figyelj arra, hogy mit eszel, ne kelljen székeléskor erőlködnöd!
2015. febr. 11. 09:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Nos egy kedves GYIK-tag tanácsára elkezdtem gyümölcsöt, aszaltszilvát, rengeteg folyadékot inni! Rá 2 napra már semmi bajom sem volt, és azóta sincs szerencsére, de már odafigyelek, hogy mit eszem, és hogy sok vizet igyak... Köszönöm a többi tanácsot is!!
2015. márc. 1. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!