Mekkora lehet a baj?
Pénteken amikor lefeküdtem aludni elkezdtem érezni, hogy nem tudom teleszívni a tüdőmet levegővel. Szép lassan kialakult egy roham, nem kaptam levegőt. Úgy éreztem nyomja valami a mellkasomat és nem tud megtelni levegővel. Eltelt azóta 3 nap. Minden nap legalább egyszer volt egy rohamom. Tegnap 2x is. Tegnap már annyira elfajult, hogy sírva remegve vergődtem és úgy
voltam vele, hogy mentőt hívok. Most is jelentkezett egy, sírni kezdtem, iszonyatosan rossz érzés. Nem akartam érezni és fogtam egy ollót, teljes erőből vágni kezdtem a vádlimat. Rohadtul fájt, de a figyelmem elterelődött, vágtam 5 csíkot és amint abbahagytam
a légzésem normális lett, tele tudtam szívni a tüdőmet levegővel és azóta jól vagyok.
Eddig azt hittem hogy fizikai, szervi oka van ennek, és holnap megyek is orvoshoz, de most hogy ezt megcsináltam és vége lett, szinte biztos hogy pszichés oka van. De ilyenkor úgy érzem szó szerint, hogy a tüdőm alja mintha elhalt volna, és csak a feléig
se megy le a levegő, minnél inkább érzem hogy nem megy le, annál jobban elkezdem kapkodni, eldurvul és tegnap
már azthittem elájulok, remegtem, sírtam, görcsbe rándulnak a kezeim, és furcsa mozdulatokat ismétlek.
Ha ezt elmondom a háziorvosnak, beutal a pszichiátriára vagy hová fog küldeni?

Ez a rosz légzéstechnikád miatt alakult ki. Oxigénhiány keletkezett.
Sajátítsd el a zen-, vagy a butyejko légzést, de legalább a jóga légzést.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!