Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak? Nagyon unom!

Mit csináljak? Nagyon unom!

Figyelt kérdés

2 éve küszködök egy problémával.Nem tudok rendszeresen járni WC-re.Egész héten nem jutok el,ha jön a hétvége, beveszek egy hashajtót,és akkor minden oké.De én már nem bírok így tovább élni...akinek nem volt hasonló gondja,nem tudja milyen szörnyű!Már másik válaszoló írta,hogy egyek 3-4 kanálnyi lenmagot naponta, az is megvan...de az sem hat!Van heti 2 fociedzésem,eszek gyümölcsöt,iszok folyadékot.Már az energiaitalról is leszoktam,mert van aki azt mondta,az az oka.1 hete beteg vagyok egyéb gondok miatt.Ezekben a napokban reggel 9-től este 8-ig itt ülök a gép előtt.Lehet-sőt biztos, hogy ez is közrejátszik.De mondjátok mit lehet csinálni ebben az időben?

Szóval valami,tartós megoldást mondjatok,ami helyreállítja ezt egy életre!

Ti voltatok már így?

2010. jún. 3. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Háziorvostól kértél már tanácsot? Lehet, hogy komolyabb a dolog, és ki kéne vizsgálni!
2010. jún. 3. 16:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak egy tipp:

Reggelente éhgyomrra egy kanál (vagy kettő) szilvalekvár...

Ha nem szereted peched van: állítólag segít.

Nekem egy kocka (tej)csoki elszopogatása is segít (reggel éhgyomorra), próbáld ki.

Ja és próbálj meg azért egy órát reggelente otthon tölteni, mert sokan úgy vannak vele, hogy 30perc alatt elkészülnek és rohannak melóba... így a szervezetnek sincs ideje "beállni"/"felkelni"...

2010. jún. 3. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, mert innen nem sokat lehet mondani. Több ezer betegségnek lehet ez a tünete. És lehet, hogy az alapbetegséget kellene kezelni, nem pedig a székrekedést...
2010. jún. 3. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!