Józanodáskor miért történik ez?
Csak 4 sört ittam, elvoltam. Aztan mikor még lefeküdtem semmi, de éjjel arra kelek hogy gyorsan ver a szívem, félek, mintha pánikolnék. Nem tudtam aludni. Volt már hasonló de enyhébben és kevesebb ideig. Régebben 6-7 sörtől sem volt ilyen.
19/f
De régebben 8-16 hónapja nem volt ilyen, meg annál régebben sem volt jellemző. Azért iszok mert okom van rá, csak így lehet elviselni sok mindent de nem ez a lényeg. 1 hónapja határoztam el hogy nem akarok annyit inni, nem vagyok függő és most már nehezen, de vissza tudom fogni h többet igyak a kelleténél. Így 1 héten max 1x iszok és nem részegségig, csak 3-4 sört. 3 éve még többet kellett innom hogy egy bizonyos hatást elérjek, most már kevesebbet, pedig nem pont fordítva kéne lennie?
Vérvételen is voltam (nem ezért) és semmi különös, vagy bármi rossz nincs benne.
Esetleg mennyi ideig ne igyak egyáltalán, hogy olyan legyen mint régen? Akkor a hatás is hamarabb elmúlt, nem voltam rosszul utána. 1-2 hónap?
Remélem is, hogy csak ennyi a gond, de én tudatosan iszom vizet utána 1-1,5liter vizet ittam akkor ez is kevés?
Egyébként a problémákat nem lehet megoldani, azt meg nem tehetem hogy meghalok. Meg azt sem hogy nem megyek iskolába. Így is pszichés bajaim vannak, hát még mekkora idegbeteg lennék ha nem innék :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!