Mi történik velem, miért nö az alhasam?
Figyelt kérdés
Világéletemben vékony voltam, majd elfújt a szél, de az utóbbi idöben nö az alhasam. Ha behúzom, csontsoványnak tünök, és mélyen a bordáim vonala mögé kerül, de ha kinyomom, alul kidomborodik. 25 éves vagyok, 174 centi, kb 67 kiló. Évek óta nem sportolok. Ha kitolom, akkor egyébként teljesen megváltozik a közérzetem is, nehezebben lélegzem? Miért dudorodik ki magától, ha nem húzom be kifejezetten?2017. okt. 8. 23:17
3/4 anonim válasza:
Kezdj el újra sportolni. Lehet hogy el vannak az izmaid lomhadva, ezért domborodik ki a hasad
4/4 anonim válasza:
Úszógumi, estetleg sörhas, ami nem csak sörtől lehet. Idővel változik az anyagcsere pl. a hasra könnyebben rakódik le a zsír .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!