Gyengeseg, levertseg ellen mi a leghatasosabb?
Egyszeruen annyi mindent csinaltam most, hogy baromira lemerultem, csomot pihentem is tegnap... de most annyira nem engedhetek meg magamnak egy betegseget, nagyon sok dolgom lenne. Nem tudok egesz nap aludni, es szkippelni minden tevekenysegemet...
Lazam nincsen, a szemem meg a halantekom nyomaserzekeny, es kegyetlen faradt vagyok mindenhez.
Valami jo hatasos tippetek van, hogy ez minel hamarabb lefolyjon?
nép betegség sajnos már, nincs a táplálékunkban vitamin,és ásványi anyagok lemerül a test
Vitaminból ne mg egyetek hanem több gramm c-vitamint
Gondoljatok bele a drogosok grammokon élnek, ti nektek meg milligramm vitamint erőltetnek vicc az egész
[link] ezt vegyétek meg 2197 ft asszem egész évbe egyétek napi 2db egyszere bevenni mert reggel vagy délutan elosztva nem jó minél kevesebb anyagot viszel be annál jobban ürül ki vizelettel
Amikor már valamikor kimerül valaki, lebetegszik eleve ennél is több kéne szednie
Gondolj bele pl házat megvenni drága de amikor már megvan csak szinten tartod a lakást akkor már kevesebb a költség
Na a testnél amikor épít valamit akkor több kell mint a szinten tartáshoz !
Napi 2db a szinten tartáshoz is kevés amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!