Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fáradtság ellen mi a leghatáso...

Fáradtság ellen mi a leghatásosabb "házipatika"?

Figyelt kérdés
Minden nap fáradtnak érzem magam, akármennyit alszom. már arrais gondolok, hogy nemviszem túlzásba az evést, és attól is lehet ez, de még mitől mástól lehet?
2010. jan. 27. 17:42
1 2
 1/12 Bea24 ***** válasza:
Vashiány miatt is lehet.
2010. jan. 27. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
vitamin hiány
2010. jan. 27. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:

Vashiány, egyél vasat, kalciumot meg magnéziumot.

Béres vmi vitamin felnőtteknek az jó, vagy Centrum vagy amelyik tetszik :D

2010. jan. 27. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
A sportolás is jót tenne..
2010. jan. 27. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Sok Alvás + napfény...
2010. jan. 27. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
már irta valaki sport,Reggeli torna.
2010. jan. 27. 18:04
 7/12 Manócska'90 ***** válasza:

Szerintem is lehet vashiány. Én (is) vashiányos vérszegény vagyok és emiatt sokkal hamarabb, könnyebben elfáradok --> ajánlatos lenne egy vérvizsgálat és az kimutatná, ha tényleg ez van - és könnyebb is lesz kezelni, mert tudod, hogy mi okozza a problémádat.

Ui.: Egyébként én nem szedek vasat, mert mindig elfelejtettem bevenni...ez van sajna :S - viszont! nekem megvan a "saját" tuti biztos módszerem arra, hogy kipihenjem magam és 120%-os erővel kibírjak bármilyen napot: szex, szex, szex és szex! Komolyan! Bármilyen fáradt vagyok is, nekem jöhet és akkor másnap 100%, hogy kipihent leszek. Pl: nemrég este együttlét és csak 3 órát aludhattam, mert korán kellett kelni - semmi nem jelentett gondot aznap, pörögtem, mint a búgócsiga. Múltkor "egyke" este, 14 órát aludtam, alig bírtam bármit is csinálni :( Ez elég off lett így, de a jó szex sokmindenre jó ;)

2010. jan. 27. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg a szemhéjad alsó részét, úgy mint amikor fested a szemceruzáddal, ha lány vagy, ott ha a véredények sápadtak, nem pedig vérrel teltek, akkor vashiányban szenvedsz.A sápadt arcbőr, szapora pulzus, vagy légszomj ájulás érzés, és nagyfokú fáradtság is utal vashiányra.Supradyn F komplett vitamin forrás, szedjed naponta 1-szer, de ha két múlva sem érzed magad jobban tőle, irány a doktor bácsi!!
2010. jan. 27. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:
sztem meg aludj egyet,mert lehet mindennap be vagy állva mint a gerely,annyira részeg vagy!és csk át akarod vágni az ittenieket
2010. jan. 28. 00:17
 10/12 A kérdező kommentje:

sztm majd elmegyek vérvételre, és az megmondja :)

am nem, már régóta nemiszok! (már ideje lenne...) szal azt nemhiszem.

2010. jan. 28. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!