Fáradtság ellen mi a leghatásosabb "házipatika"?
Vashiány, egyél vasat, kalciumot meg magnéziumot.
Béres vmi vitamin felnőtteknek az jó, vagy Centrum vagy amelyik tetszik :D
Szerintem is lehet vashiány. Én (is) vashiányos vérszegény vagyok és emiatt sokkal hamarabb, könnyebben elfáradok --> ajánlatos lenne egy vérvizsgálat és az kimutatná, ha tényleg ez van - és könnyebb is lesz kezelni, mert tudod, hogy mi okozza a problémádat.
Ui.: Egyébként én nem szedek vasat, mert mindig elfelejtettem bevenni...ez van sajna :S - viszont! nekem megvan a "saját" tuti biztos módszerem arra, hogy kipihenjem magam és 120%-os erővel kibírjak bármilyen napot: szex, szex, szex és szex! Komolyan! Bármilyen fáradt vagyok is, nekem jöhet és akkor másnap 100%, hogy kipihent leszek. Pl: nemrég este együttlét és csak 3 órát aludhattam, mert korán kellett kelni - semmi nem jelentett gondot aznap, pörögtem, mint a búgócsiga. Múltkor "egyke" este, 14 órát aludtam, alig bírtam bármit is csinálni :( Ez elég off lett így, de a jó szex sokmindenre jó ;)
sztm majd elmegyek vérvételre, és az megmondja :)
am nem, már régóta nemiszok! (már ideje lenne...) szal azt nemhiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!