Melyik a leghatásosabb vény nélkül kapható altató? Már egy hete nem tudok aludni, de még csak elaludni sem, csak félálomban forgolódok, már minden bajom van.
herbália, aztán ott adnak valami jóféle teát, amitől elalszol.
de legjobb ha elintézed a téged gyötrő kérdést v problémát és már tudsz is aludni. vagy időjárás változás van.
Igazából nem is tudom milyen probléma lehet a dolog hátterében....Ami biztos,hogy most már minden nap azon görcsölök,hogy megint nem fogok tudni elaludni. :(
A teakeverékek tényleg jók?Próbáltátok már?És az ízük nagyon borzalmas?
ne görcsölj azon, h nem tudsz elaludni, mert a végén már ettől nem alszol :D
hunyd le a szemed és lassan kezd el 100-tól visszafelé számolni, úgy, hogy elképzeled a számokat, amint azok közelednek feléd, és egyre nagyobbak, majd elmész köztük.
én ezt sötét háttérrel szoktam elképzelni, szürke számokkal, mert a világos, élénk színek felkeltenek.
szeretem, amikor elegyek köztük. ez egy kicsit furán hangzik, de elmagyarázom :)
amikor pl a 9-esnél tartok, akkor a hurokban vagy a körben állok, és a szám elhúz felettem, ami hatalmas, és némi hangot is ad a szele :)
nekem ez a módszer nagyon bevállt, 70-nél tovább még sose jutottam :D
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!