Állandó remalmok?
Figyelt kérdés
Harmadik hete minden éjjel remalmaim vannak. Teljesen irreális, a valóságban lehetetlen dolgok történnek velem:a leggyakrabban álmom hogy zombik támadnak meg és miközben én a lépcsőn lógok ők a lábamról ragjak le a húst...A közös minden álomban, hogy valamilyen fizikai fájdalommal jár és a fájdalom valamilyen szinten ugyanott ebredeskor is érezhető. Nem nézek horror filmeket, rendben van az életem, nem stresszelek, elkepzelni se tudom hogy mitől van, de már megőrülök ezektől az álmoktól. Valami otlet, hogy mit lehetne ellene tenni?2017. nov. 28. 13:06
1/1 anonim válasza:
Este 7 utan ne egyel es ne igyal ha lehet. Ha dolgozik az emesztesed, nem tudsz pihentetoen aludni, olyankor jonnek a legrosszabb remalmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!