Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen vitaminokat ajánlanátok...

Milyen vitaminokat ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, irodai munkás. Nem vagyok kifejezetten elhízva (173 cm / 70 kg), de bőven lenne miből fogynom, ha ez számít. A problémám, hogy egy öregasszonynak érzem magam. Tudom, sportolnom kéne, de elveszi a kedvem, hogy bármit csinálok, biztos megrántom a lábam/karom/derekam, utána 2 hétig kényszerpihenő van. Ha reggel nem jól kelek fel, utána 1 hétig szenvedek... Milyen vitaminokat egyek?

Köszönöm!

2017. nov. 24. 05:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Amiket egy megfelelő étrend tartalmaz, és annyit, amennyit az tartalmaz!
2017. nov. 24. 06:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenkeppen inkabb a mozgas javasolhato, de be kell tartani, hogy edzes elott bemelegites (!) es magat a mozgast sem szabad eszetlenul csinalni, hanem mindig a fizikai allapotodnak megfeleloen.

Kulon vitaminokra csak akkor van szukseged, ha a napi kajad nem tartalmaz elegendot, de akkor is inkabb az etrendeden valtoztass, hogy vitamindusabb legyen.

2017. nov. 24. 10:00
 3/3 Ignis Subdialis ***** válasza:
54%
D3-vitaminra, de arra a panaszaidtól függetlenül van szükséged a téli időszakban - ősztől tavaszig. Napi 1500-2000NE (nemzetközi egység) az ajánlott napi adag ilyenkor egészséges emberek számára is.
2017. nov. 24. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!