Magas vérnyomásosok! Ti mit éreztek ha felugrik a vérnyomásotok?
Tavaj télen gyakran volt ilyen érzésem,most hogy beàllt a hideg,újra sokszor előjön és kivàncsi vagyok,okozhatja-e vérnyomàs kiugràs?
Hirtelen jelentkező nagyon szapora szívverés,puffadàs szerű érzés mintha annyira puffadna a gyomrom,hogy alig kapok levegőt,szapora légzés,gyengeség föleg a làbamban,remegés,néha gyakori vizelési inger,az arcom hirtelen "nyúzottà" vàlik:tàskàs szemek,néha elsàpadàs,màskor kipirulàs,végül hidegség érzés,szinte hidegràzàs.A szapora pulzus ilyenkor ülő vagy felvő helyzetben javul.180/100- körüli vérnyomàsnàl szoktam ezt érezni,de volt màr olyan,hogy felszökött a vérnyomàsom,de semmi különöset nem éreztem
.
Én semmit nem érzek, de az én helyzetem nagyon különleges, nem lehet levonni belőle általános tanulságot.
Viszont teljesen véletlenül rájöttem, hogy a fokhagyma néha túlságosan is leviszi, annyira, hogy felezhetem a gyógyszereket.
Szörnyű, mert különben soha nem szerettem a fokhagymát, meg bödös is. Mégis, a hatása miatt naponta eszem, kivéve, ha fontos helyre kell mennem. És még arra is vigyázni kell, hogy nehogy a gerezd 3x akkora legyen, mint a kb normális.
Nekem 70/110-et kell tartanom, de ha nincs szerencsém a fokhagymával, akkor lemegy 85/55-re is, és ennem kell valami olyat, amitől fölmegy.
Valahogy divatba kéne hozni a fokhagymaszagot. Ha már izzadságszagú kölnit is lehet kapni, lehetne mondjuk fokhagymaszagú fogkrém, vagy valami.
Na igen,a fokhagyma :D
Én nagyon utàlom és ha nyersen megeszem görcsöl a gyomrom tőle.Nem figyeltem hogyan hat a vérnyomàsomra.De veszek fokhagymakapszulàt.Talàn az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!