Magas vérnyomás ez az arany 20 éves lánynál?
Figyelt kérdés
128
75
87
Szur a mellkhasom nem ittam ettem semmi olyat folyadek is meg volt ugy ahogy...
2017. okt. 26. 13:56
1/5 anonim válasza:
110/71 körül normális. (120-129/80-84-ig is szinte teljesen normális, max emelkedett. Magas normál 130-139/85-89, enyhe magas 140 körül...
Szóval megnyugodhatsz. Viszont ha pihensz egy 5 percet, és megint megméred valószínűleg normális lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom,viszont pihentem ittam de nem,igazan javul,foleg ha setalok vagy picit intenzivebb mozgast vegzek .. ez tart 3 oraja kb
2017. okt. 26. 14:17
3/5 anonim válasza:
Nem vagy stresszes? Jól veszed a levegőt? Nem lehet,hogy megfáztál? Más baj nincs?
4/5 A kérdező kommentje:
Beteg nem vagyok... stresszes talan, van par nehezseg amirol nembeszelek jobb egyedul,tanulmanyaimon nem,latszik es rajtam sem,jol rejtem.. :)levegot jol veszem testtartasom is jó
2017. okt. 26. 14:39
5/5 A kérdező kommentje:
Aludtam... de semmi javulàs
Csinaltatok majd EKG t
Mindig is egeszseges voltam igy ez szokatlan
2017. okt. 26. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!