Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon félek! Meg fogok...

Nagyon félek! Meg fogok halni? Minden nap ezt érzem.

Figyelt kérdés
Hát...Egy kicsit hipochonder vagyok. Talán ezt elöljáróban leírhatom. Minden 2 éve ősszel kezdődött azóta csak rosszabb. Akkor egy megfázás után mintha "bedugult" volna a torkom. Az9ta nem tudok rendesen nyelni. Orvosnál voltam, nem talált semmit. Nem kapok remdesen levegőt, mintha nem telne meg rendesen a tüdőm levegővel vagy az a bizonyos dolog a torkomba megakadályozná a levegő útját. A másik gondom, hogy szerintem agydaganatos vagyok. Ezzel még nem voltam orvosnál. De van amikor félrebeszélek, furcsa érzésem van, félreírok itt interneten is egy párszor. És érzem, hogy mostanába nem vagyok olyan népszerű és jófej a suliba mint régen. Ezt is ennek tudom be. Aztán még van a vizesedés. Eddig csak nyaranta vizesedtem de már mostanába is ez van. Nagyon félek. Orvoshoz nem mentem még ezzel sem. Ja és mellette gyanítom, hogy tüdőrákom van ami ugye átterjedt a torkomra úgyhogy gégerákom is van ami pedig a fejembe vagyis az agyamra terjedt át vagyis agydaganatom is van. És elkap a sírőgörcs ha arra gondolok, hogy 1-2 éven belül meghalok. Most egyre gyakrabban jut eszembe. Nem tudom elterelni a gondolataimat. Néha azt érzem, hogy a holnapot se élem meg. És olyan idegennek érzem magam a családban is. Légyszi ha veletek is volt már ilyen, vagy van valami tippetek, hogy mi ez írjatok. Köszi.

2017. nov. 1. 20:56
1 2
 11/11 anonim válasza:
Elolvastam kedves utolsó (Mondjuk eltelt pár év). Nekem generizált szorongásom van és hipochonder vagyok eléggé és természetesen az internet már 4 halálos betegséggel diagnosztizált és még 2-vel ami ennél is súlyosabb... Természetesen azért vagyok itt mert én is folyamatos pánik üzemmódban vagyok, naponta többször "meghalok" főleg ébredés után erős az érzés. Néha pedig teljesen rendben vagyok és mondhatni boldognak érzem magam. :) Nekem gyerekkorom óta emésztéssel kapcsolatos problémáim voltak amik most felerősödtek, szóval mostanában ezek körül forog az elkerülhetetlen vég közeledésének érzése. Jól esett ezt így kiírni végre sajna az egészséges emberek nehezen értik meg, hogy mi miken megyünk keresztül.
2023. szept. 14. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!