Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A főpróbán olyan szinten...

A főpróbán olyan szinten izgultam, hogy remegett kezem lábam, alig bírtam táncolni, ez még nem is ment élesbe. Nagyon félek, hogy vmit el fogok rontani, lehet vmit tenni ellene?

Figyelt kérdés
A jövő hónapban lesz egy táncos fellépésünk, kezdők vagyunk, de a tanárunk felléptetne.Tudom ne izguljak, de kicsit konkrétabban
2011. máj. 26. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:

gondold azt, hogy senki sem lát. csak te vagy ott és a tánccsoport vagy a partnered.

a közönséget szard le. ők meg vannak tisztelve azzal, hogy téged nézhetnek.

így kell felfogni. hogy csak ti vagytok ott.

2011. máj. 26. 22:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Képzeld el, hogy életed szerelme a nézők között van és csak neki táncolj! A mozdulataiddal akard elmondani, mit érzel iránta, táncolj érte! (ha van, ha nincs akkor is) A tánc lényege nem az, hogy ti mozogtok, a közönség meg nézi. A tánc kommunikáció, kommunikálsz a testeddel, gondolj erre, ne arra, hogy basszus, fel kell lépni, jaj, mi lesz? Gondold azt, hogy csak beszélsz hozzájuk. Csak picit másképp:)
2011. máj. 26. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!