Mitől lehetnek ezek a tünetek szerintetek?

néhány tünet vérnyomás problémára utalhat.
fülcsengés, hideg végtagok, látásproblémák (esetleg szédelgés, bizonytalanságérzés is kapcsolódhat hozzá, olyan mintha a szemed elfáradt volna, mintha nem tudnál valamire élesen figyelni)
az is lehet, hogy az anyagcseréd ingadozik, pl. kevés cukor, kevés nyomelemek, ásványi anyagok jutnak neked.
ilyenkor próbáld ki, hogy magnéziumot szedsz, esetleg kis csoki (koffein is és cukor is van benne, szóval az alacsony vércukorszintre és a vérnyomásra is hatással lesz)
a legjobb persze, ha kicsit több pihenést engedsz meg ilyenkor magadnak, kicsit odafigyelsz a kajára - csak egészséges és táplálóakat eszel, kicsit melegebben öltözködsz, kicsit többet szellőztetsz, sőt, a friss levegőn (akkor is ha csípős hideg van) kicsit mozogsz
ez a hüle időjárás - egyik nap hideg, másik nap meleg, egyik nap nincs front másik nap meg ráadásul kettős front van - tökre megviseli a szervezetet.
én nagyon megéreztem, azt hittem influenzás leszek, de semmi bajom...
sok folyadékot igyál, melegen öltözz (legyen öt pulcsi rajtad inkább) maradj ágyban inkább, egyél jókat (de ne szemét kajákat!) és pár nap múlva jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!