Gyomorrontási tünetek hús fogyasztása után?
Figyelt kérdés
Úgy egy hónapja azt veszem észre magamon, hogy mindenfél hús fogyasztása után gyomorrontásszerű tünetek lépnek fel: hányinger, puffadás, görcsök, hasmenés. Egyetlen plusz tünet a gyomorszáji fájdalom.
Romlott hús nem jöhet szóba, mert frissen kopasztott tyúk húsától is rosszul lettem.
Tapasztalatok, hogy mi lehet?
2017. júl. 23. 22:29
1/5 enes válasza:
Ha 100% nem a hús - ami nem lehet 100%-, akkor biztos eszel valamit a hús mellé. Mit eszel mellé?
2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen változó. Rosszul lettem a pörkölttől (főtt krumplival), a spagettitől, a panírozott husitól (salátával) és a szószos husitól is (párolt rizzsel). Csak akkor nem voltam rosszul amikor egész nap gyümit / zabkását / joghurtot / bármi hús nélkülit ettem.
2017. júl. 23. 23:05
3/5 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem ennél húst? Szerintem ez a legegyszerűbb és egészségesebb.
4/5 anonim válasza:
Állítólag az állatok megöléskor mérget termelnek,lehet ezt érzed
5/5 A kérdező kommentje:
Előtte 20+ évig nem éreztem. Nyilván.
Valaki aki esetleg tud valami kevésbé légbőlkapottat mondani? Ha egy ideig nem múlik elmegyek gasztrora, de addig hátha valaki járt már hasonló cipőben.
2017. júl. 23. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!