Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehangoltság, borzasztó...

Lehangoltság, borzasztó nehezen kelek fel, céltalannak látok mindent, mi történt velem?

Figyelt kérdés
2-3 hónapja megváltoztam. Az eddig energikus, pörgős csajsziból lett egy lusta ,negatív gondolkodású lány. Nem tudom mi történhetett velem. Szinte egyik napról a másikra tapasztaltam az alábbiakat; Borzasztó nehezen kelek fel reggel, állítgatom az ébresztőt, húzom az időt, csak még 10 percet, még 5-öt, aztán az sem érdekel, ha elkések a suliból. A tanulmányi eredményem leromlott, de ez sem izgat. Egyedül azt várom kb. 2 hónapja minden nap hogy már este legyen és aludhassak. Mi történhetett velem? Ez nem én vagyok...

2017. okt. 25. 06:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
mondjuk ez nem válasz, de nekem is elegem van mindenből.fáradt vagyok,utálom a munkám,szinte sírok ha be kell mennem dolgozni.Alíg birok felkelni reggel,senkire nem vagyok kiváncsi,bezárkózok,se hawerjaim, sem csajom,a szomszédaim rendesek de nem hawerok, nem járunk össze.mindenből elegem van, legjobb lenne már a föld alatt.ja kedves kérdező, lehet hogy pajzs mirigy problémád van, nézesd meg a vérképedben a TSH-t. ezt komolyan mondom, mint mindent amit itt leírtam.
2017. nov. 1. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!