Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Azt érzem hogy terhes vagyok pedig ez lehetetlen lenne mert még szűz vagyok de még is azt hiszem már 1 hete elég sokat eszek zabálások törnek rám hirtelen híztam 2 kilót a hasam nagy felvan puffadva a mellem fáj,feszül és mintha kicsit nagyobb lenne. tegnap az alhasamnál középen és a jobboldalon fájt és nagyon rossz ez már olyanokat képzelek hogy valaki álmomba belém helyezett egy bébit vagy nem tudom:(

2017. okt. 16. 22:12
 1/3 Szilvikr válasza:
Szia, megjött már? Mert attól is fájhat a hasad, és ehetsz sokat, felpuffadhatsz. Terhes biztos nem vagy, ha még szűz vagy, ne aggódj :)
2017. okt. 16. 22:49
 2/3 A kérdező kommentje:
szia, igen ebben a hónapban már megjött viszont az már elmúlt 10napja.
2017. okt. 16. 22:59
 3/3 Szilvikr válasza:
Menj el orvoshoz, ha továbbra is fáj a hasad, mert az nem jelent jót, lehet akár ciszta is.
2017. okt. 16. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!