Sörhasam lett a semmiből, mit tudok tenni?
Na jó, nem a semmiből. Azt tudni kell rólam, hogy nagyjából 2-3 nap alatt elfogyasztok egy 2,5 literes kólát, már évek óta. Nos ez a rossz szokásom egészen augusztusig nem volt kihatással a szervezetemre. Azóta viszont amolyan sörhasam lett. (és felszedtem valahonnan 8 kilót) Az étrendem még mindig olyan mint volt, és a külső tényező se változott.
Arra gondoltam, hogy nyáron nem voltam kint eleget, és tavalyhoz képest ez még jogos is, de már október van. A tavalyi +3 kiló ennyi idő alatt rég lement, idén meg semmit nem változott még.
Fogyókúrázni nem akarok, mert amúgy se eszek valami túl sokat, de a jelenlegi kinézetem és súlyom már szabályosan zavar.
60kg - 168cm
17/f
A semmiből?
Mindent, amit leírtál, abból csak lerakódni tud a zsír a szöveteidben.
Itt az alapvető életmódoddal van probléma. Úgy látszik mostanra kezdett el besokallni a szervezeted.
https://www.youtube.com/watch?v=qDSj51CpPjM
Nézd meg ez a beszélgetést. Elmondják benne, hogy a sörhas a CO2 miatt alakul ki főleg. Szóval nem a cukor miatt alakult ki, hanem mert nagyon sok a szénsav a kólában. Hagyj fel vele, kezd el kajálni rendesebben meg kicsit edzeni és lefog menni hamar.
Az érdekes... :D Nyilván semmi izmod nincs, azért dudorodik ki a hasad, mert 168/60- pláne egy fiúnak - semmi.
Én nőként ilyen súllyal tök vékony voltam - de izmos.
Semmi izmom nincs... hát pedig van! Lábizmom. Legalábbis nagyon gyorsan tudok sprintelni, és lazán bírom a futást hosszútávon is. :D
Úgy látszik másra is rá kell gyúrnom. (értitek...)
Futással nem lehet a sörhasat levinni. Az, hogy valaki jól fut nem feltétlenül alkat kérdése.
Én pl nem szeretek és nem is tudok hosszabb távon futni, pedig 60 kiló vagyok. Egyik ismerősöm viszont simán lefut egyszerre 7-10 km-ket is egészen jó idővel és 100 kiló (és nem az izomtól ennyi).
A futók sem csak futással edzenek, hanem teljeskörű terheléssel, kondival, mert futással nem lehet izmot építeni. Kivéve persze a lábat, de attól a felső teszed lehet egy disznóé, miközben fogpiszka lábad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!