Hogy lehet az, hogy olyan, mintha sörhasam lenne?
Figyelt kérdés
176 centi vagyok, és alig kb. 66 kiló. Mindig nagyon vékony voltam. Most mégis úgy néz ki, mintha hasam lenne. Nem értem, hogy lehet ez.2015. aug. 11. 19:13
2/6 A kérdező kommentje:
...és ilyen, ha behúzom:
Ilyenkor még a bordáim is látszanak. Nem értem ezt az egészet. Kb. mindig az volt a probléma velem, hogy szinte kórosan sovány voltam, a szél elfújt. Most meg olyan, mintha hasam nőtt volna. Vagy csak én látom így? Hogy lehet ez?
2015. aug. 11. 19:59
3/6 A kérdező kommentje:
Soha nem iszom sört. Alkoholt eleve nem iszom túl gyakran, de ha igen, akkor is csak bort, meg nagyon ritkán töményet. És az a röhej, hogy már egy ideje irtó keveset eszem. Van egy csomó problémám, és emiatt rengeteget alszom és alig eszem. Éhezem, de hozzászoktam valahogy. Ha meg kicsit többet eszem (annyit, ami amúgy az átlagos mennyiség lenne), elfog a hányinger.
2015. aug. 11. 20:01
4/6 anonim válasza:
Akkor menj el orvoshoz ha nem tudod mitől híztál meg ennyire
5/6 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted meghíztam? Azért linkeltem amúgy a képeket, hogy megnézzétek.
2015. aug. 11. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!