Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ettől lesz bajom? Nem baj, ha...

Ettől lesz bajom? Nem baj, ha ilyet iszok?

Figyelt kérdés
A Monster energiaüccsitől lesz valami bajom? 12 éves lány vagyok, zöldet és kéket szoktam venni, nem túl sűrűn (hetente 1x) de ha veszek, akkor max. 1 óra alatt megiszom. Ettől lesz valami bajom? Káros lehet?
2010. máj. 28. 20:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Hosszú távon lehet tőle valami? Meg edzés előtt megittam egy fél dobozzal, és attól lesz valami bajom, mert sokat azt mondják, hogy igen?!
2010. máj. 28. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bajod nem, ennyitől főleg nem. Én viszont odáig jutottam a nagy energiaitalozásban, hogy minden reggel meg kell innom egyet, hogy utána egész nap ne szakadjon szét a fejem... és a kv sem hat (ez az, amit nem értek, mondjuk utálom is).
2010. máj. 28. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
sosem ittam energia italt :D nahjó nemazt mondom, szeretem az ízét, de nincs rá szükségem. Hát szerintem ne igyál, ha nem kell, tök fölösleges, edzés előtt meg plána nem, én egyszer egy futóverseny előtt ittam két BURNT meg egy BOMBÁT és majdnem befostam xP Ilyenkor hasmenést okoz:P Szerintem neidd.
2010. máj. 28. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél helyette cappy-t. Nem baj ha néha megiszol egyet mert fáradt vagy, de ne 12 évesen:)
2010. máj. 29. 18:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké, nagyon köszönöm mindegyik választ! :)
2010. máj. 29. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez relatív, hogy lesz-e bajod. Nem egészségesek az energiaitalok, de valószínűleg nem lesz ennyitől bajod. A gond, hogy erre is ugyanúgy rá lehet szokni, és az neked még nem lenne jó 12 évesen.
2010. máj. 30. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!