Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet ettől valami bajom?

Lehet ettől valami bajom?

Figyelt kérdés

A kérdés nem kitaláció! Szóval... a macskám folyamatosan harapdálja a kezem.. meg karmol, stb...

Most én is megharaptam a lábát, persze nem úgy, hogy fájjon, és anya látta,tök hülyének nézett és azt mondta, hogy azzal a kezével szokta elkaparni az ürülékét és a vizeletét...

Többet tuti nem harapom meg! De akkor ő se harapdáljon!

2010. dec. 9. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól is lehet akár, de sztem megúszhatod egy jó kis hasmenéssel, vagy hasonló. De itt utána olvashatsz részletesen, mi mindent lehet összeszedni a macskádtól....

[link]

2010. dec. 9. 21:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ettől semmi bajod nem lesz, de valóban nem jó ötlet a hátsó lábait harapdálni.:)

Nekem 11 éves lesz lassan a cicám, lakásban van, tehát almozok, asztal és étel közelébe nem mehet, de az ágyba befekhet és még soha nem kaptam el semmit tőle, sem ő tőlem.:) Pedig ő is karmol és harap, úgy játszik, kis vadóc.

Annyi, hogy külön szobában alszik, etetés és alompucolás után mindig kezet mosok, ha lehet fertőtlenítős szappannal, étel közelébe és konyhapultra, asztalra nem mehet, de ezenkívül szabad neki minden.

2010. dec. 10. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!