Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet valami bajom ettől?

Lehet valami bajom ettől?

Figyelt kérdés

Múlthéten este megcsípet 1 szúnyog, pont az anyajegyemet.

Éjjel szétvakartam, de úgy h reggelre kicsit véres volt.

Aztán nemnyúltam hozzá vártam míg beforr és helyrejön.

Aztán mikor néha nyomogattam fájt. Ma pedig lekaptam véletlen a heget és teljesen eltűnt az anyajegy. helyette csak nyomás esetén fáj illetve kicsit véres a bőröm. Régebben pedig egy kicsit puklis nagyobbacska anyajegy volt mostmeg semmi. Kicsit félek h nem lehet-e bajom h eltűnt vagy nemfog-e vmi bajom lenni. Orvoshoz természetesen elmegyek csak szabin van és jöv. héten hétfőtől lesz.

2010. aug. 30. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Addig nem lesz bajod tőle. De azért széép akkora anyajegyet lekapni semmiperc alatt :)
2010. aug. 30. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lesz valami bajod ettől. De nekem az ősök is mindig mondták, hogy anyajegyet ne kapargassak.

DE reméljük nem lesz semmi.

Viszont az jó ötlet, hogy elméssz orvoshoz!:)

2010. aug. 30. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem egy elég nagy balesetem volt tavaly nyáron, lerepült egy anyajegyem is. Az orvos csak legyintett, azt mondta, semmi bajom nem lesz. Azóta visszanőtt. Úgy hogy szerintem nem lesz bajod.
2010. aug. 31. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:

akkor jó!

köszike a válaszokat

2010. aug. 31. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!