Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől van? Nagyon rosaz

Mitől van? Nagyon rosaz

Figyelt kérdés

Nem a legvekonyabb testalkatu lany vagyok.p

De mostanaba akarmit csinalok az faj. A labam a kezem a mellkasom..minden.. Nagyonsokszor van az mikor ugymond 'lefagyok' beall a kezem egy bizonyos pontba es nemtudom megmozditani. Labam is ugyan ez. Volt mar hogy 'felestem' a buszra:( mert a lepcsonel'megfagy' a labam es nemtudok lepni:(((mitol van ez??

2017. szept. 27. 13:59
 1/4 2*Sü ***** válasza:
Az orvos megfelelő vizsgálatok tükrében meg fogja tudni mondani. Erre valók az orvosok.
2017. szept. 27. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
De en utalom az orvosokat es nemjarok orvoshoz
2017. szept. 28. 06:32
 3/4 2*Sü ***** válasza:

Nos, két lehetőséged van, választhatsz:

- Elmész az utált orvoshoz, aki meg tudja mondani, hogy mi bajod, és jó eséllyel kigyógyít a problémádból.

- Vagy továbbra is marad minden úgy, ahogy volt.

Melyiket utálod jobban? Az orvost, vagy azt, hogy fáj mindened, valami betegség már-már akadályozza azt, hogy normális életvitelt folytass.

2017. szept. 28. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért utálod az orvosokat? Nem mind rossz. Párat én se szeretek, de azokhoz nem megyek. Viszont vannak köztük jó orvosok is, sokszor segítettek már rajtam, már nem élnék ha így viszonyulnék hozzájuk mint te.

Fogd úgy fel, hogy saját érdekedben muszály elmenni.Akár le is bénulhatsz, de ha időben orvoshoz mész, megelőzhető a nagyobb baj.Menj anyukáddal, tesóddal, barátnőddel, vagy aki elkísér azzal.

2017. szept. 30. 12:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!