Számítógépezésnél másnak is vannak ilyen tünetei?
Figyelt kérdés
Középkorú férfi vagyok,csak itthoni gépet használok,se munkahelyen,se mobilon nincs net illetve géphasználatom.
Elég sokszor észrevettem magamon,hogy ha leülök gépezni,egyre jobban rám jön ilyen gyomorideggel járó szorongás,muszáj felállni a géptől és jobbik esetben itthon tevékenykednem,de volt már olyan is,hogy el kellett mennem itthonról akár sétálni,vagy a boltba,vagy inkább intézni valamit,hogy lenyugodjak.
Nem az oldalak tartalmától függ,bármit böngészek,olvasok,egyre rosszabbul vagyok.
Van amikor napokig be sem kapcsolom,pedig a munkáim miatt sok mindenhez kell a gép.
Mitől lehet ez?Másnak is van ilyen tünete?
2017. szept. 16. 18:20
1/1 anonim válasza:
A géphez való leülés után mennyivel jelentkeznek a tünetek? Mert ha órák múlva, akkor arra kell figyelni, hogy 45 perc gépezés után legyen 15 perc szünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!