Cukorbetegek! Mik voltak a betegségetek első tünetei?
Figyelt kérdés
2017. júl. 11. 02:06
1/5 anonim válasza:
Nagyon szomjas voltam. Sokat ittam és pisiltem.
2/5 anonim válasza:
Nekem is a szomjúság volt. Emellett nem volt étvágyam és csontsovány voltam
3/5 Zóra31 válasza:
Úgy pontosítanám,hogy a torkomban kívántam a vizet. Bármennyi ásványvizet meg tudtam inni,kaparta a torkom,de mégsem volt elég.
Hírtelen súlyvesztés(10-12kg),
Engem inkább a éjszakai sok pisilés gondolkodtatott el rajta,hogy valami nem oké. Nem tudtam kipihenni magam miatta.
Egy bizonyos idő után pedig az édesség,csokoládé túlzott kívánása.
4/5 anonim válasza:
Sokat ittam , sokat jártam wc-re , mindig fáradt voltam , alapol nagyon sovány vagyok és elég sok kilot adtam le plusz a látásom kb 1 honappal hamarabb látványosan romlott . Nekem nem volt semmi selytésem , hogy ekkora gond van .
5/5 aice12 válasza:
1-es típusú cukorbeteg vagyok,nekem az első tüneteim a szomjúság,sok pisilés, fogyás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!