Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Meg akart támadni egy veszett...

Meg akart támadni egy veszett róka, történhet bajom?

Figyelt kérdés

Igazából a félelemtől annyira megijedtem, hogy nem reagáltam, csak elkezdtem futni, és akkor futott utánam, annyira sokkban voltam, hogy alig éreztem a lábamat, ezért nem tudom megállapítani, hogy a nyála érintkezett-e a bőrömmel (borotva sebeim vannak). Veszett volt, mert a rókáktól terjed, másrészt a rókák félnek az emberektől, és ez pedig meg akart támadni. Félek, hogy a nyála rámcsöpöghetett, vagy valami. Felhívtuk az ügyeletet, és nem tűnt hitelesnek a hölgy, mert azt mondta, hogy menjek most a készültségre, hogy vegyenek vért. Dehát vérből nem mutatható ki, mert az idegeket támadja meg.

Attól félek, hogy a nyála, bármilyen csekély módon is, de futással szétszóródott, és a lábfejemre került, amit nem takart a nadrág. Mit gondoltok erről? Mert nem tudom, hogy az oltást érdemes-e. Reggel nyolckor vinnének be a készültségre, de nekem az kissé késő :(

2017. szept. 7. 22:23
 1/8 anonim válasza:
Attól h egy betegség az idegeket támadja, még vérből kimutatható lehet. Ezt az orvosok tudják. Nyugodj meg, ha baj van a holnapi vizsgálat kimutatja, nem gondolom hogy reggelig előjönnek a tünetek. Pihenj inkább!
2017. szept. 7. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
nem tudnak ma este jobban segíteni, mint holnap reggel. semmi jelentősége ennek a pár órának.
2017. szept. 8. 00:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért azt tudod, hogy 3mm/h sebességgel halad az idegpályákon?! És ez a fertőzött terület, meg az agyhoz való közelség függvényében.
2017. szept. 8. 00:45
 4/8 anonim válasza:
na, végül mi lett?
2017. szept. 9. 21:36
 5/8 anonim válasza:
Kèrdező megveszett. Látogatása előre egyeztetett időpontban, vèdőfelszerelès használata mellett a Klinika Fertőző betegsègek osztályàn.
2017. szept. 10. 17:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Haha, nem.
2017. szept. 10. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem érdekel, hogy mit mondtak.
2017. szept. 10. 21:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak akkor van fertozesveszely, es csak akkor indokolt az oltas, ha valamilyen seb van a ruhamentes testreszen, nekem szerencsere nem volt.
2017. szept. 12. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!