Meg akart támadni egy veszett róka, történhet bajom?
Igazából a félelemtől annyira megijedtem, hogy nem reagáltam, csak elkezdtem futni, és akkor futott utánam, annyira sokkban voltam, hogy alig éreztem a lábamat, ezért nem tudom megállapítani, hogy a nyála érintkezett-e a bőrömmel (borotva sebeim vannak). Veszett volt, mert a rókáktól terjed, másrészt a rókák félnek az emberektől, és ez pedig meg akart támadni. Félek, hogy a nyála rámcsöpöghetett, vagy valami. Felhívtuk az ügyeletet, és nem tűnt hitelesnek a hölgy, mert azt mondta, hogy menjek most a készültségre, hogy vegyenek vért. Dehát vérből nem mutatható ki, mert az idegeket támadja meg.
Attól félek, hogy a nyála, bármilyen csekély módon is, de futással szétszóródott, és a lábfejemre került, amit nem takart a nadrág. Mit gondoltok erről? Mert nem tudom, hogy az oltást érdemes-e. Reggel nyolckor vinnének be a készültségre, de nekem az kissé késő :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!