Mi történhet ilyenkor velem? Pánikrohamom van?
Nyugisan sétálgatok, vagy teszem a dolgom, nem gondolok semmire, majd a jó közérzetből pár perc alatt olyan szintű hányinger, belső remegés, szívdobogásérzés keletkezik, hogy meg kell állnom pár percre (bárhol) és el kell húzódnom az emberek közeléből, de utána fél órán keresztül is csak támolyogni tudok. Az embereket, társaságot sosem kedveltem igazán, de ennyire rosszul még sosem éreztem magam, most meg egy hét leforgása alatt ez a harmadik eset. Orvosnál voltam, vért vettek, ultrahangra elküldtek (vakbél gyanú, mert néha beszúr a jobb oldalam), de pár vesekövön kívül semmit sem találtak. Ráfogták a stresszre.
Tényleg kialakulhat a folyamatos emberekkel szemben tapasztalt csalódás, kitaszítottság érzés és balszerencsék idei sorozata hatására ilyen rosszullét? Tapasztalatok valakinek? Vagy a vesekő okoz valami görcsöt? De annyira meg nem nagy a fájdalom...
25F
Hát elhatározás, kitartás, gyógyulni akarás. Nem igazán tudom elmondani, ez benned játszódik le.
Hétvégén, szülinapi bulin voltam, a parfümök illata is fojtogatott. Azt hittem megfulladok. :D Ilyenkor terelem másra a figyelmem, megpróbálok beszélni valakivel, esetleg kicsit távol a tömegtől. Vitaminok, ásványi sók segíthetnek még.
Nem értek egyet a gyógyszeres kezelésével! Az én dokim, témába volt a dologgal és tudta min megyek keresztül, még is mindig arra biztatott, hogy én magam győzzem le. És sikerült, szerencsére vannak még orvosok, akik nem csak a gyógyszereket akarják forgalmazni!
Nekem a MgB6-on és más vitaminokon kívül, nem került más gyógyszer a szájamba, néha egy jó tea is, nagyon pozitív hatást ért el, nyugodtan aludtam.
ÉS itt vagyok, kutya bajom, úgy hogy tartsa meg az antibigyóit a pszichodoki, nekem nem kell!
Természetesen ez egyéntől függ, ha úgy érzed, nincs más kiút tessék csak. Feladni mindig könnyebb és aztán élheted az életed mámorban, csak vegetálsz mint a zöldségek azoktól a bogyóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!