Reggeli merevedéssel pisilni?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet?Mert már nagyon unom,hogy reggel nem tudok egyből pisilni.Nekem,mire sikerül kicsurgatni magamat,már szó szerint fáj a húgyhólyagom.Segítsetek légyszi!2017. aug. 29. 17:42
1/4 anonim válasza:
Én leülök, és kézzel lefelé feszítem. Próbálok annyira hátra ülni, hogy ne érjen hozzá a csésze oldalához.
2/4 anonim válasza:
Tinikoromban nekem is sokszor volt ilyen, elméletileg a férfi pénisze erektált állapotban nem képes vizeletet "kiengedni" csak ondót, kb olyan ez, mint a zuhanynál az a váltógomb: vagy a zuhany felé megy a víz vagy lefelé a csapba, a kettő együtt nem megy.
Próbálj meg valami olyan dologra gondolni, amitől lelankad(vagy ha végképp nem megy akkor nincs más választásod mint az önkielégítés) utána már sokkal könnyebben fog menni
3/4 anonim válasza:
Én reggel beállok zuhanyozni és úgy engedem ki merev állapotban.Praktikus,egyszerű megoldás.
4/4 anonim válasza:
Erről jut eszembe, a hideg vagy esetleg langyos zuhanytól még akár el is múlhat az erekció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!