Mi lett a hajammal?
Figyelt kérdés
Úgy két éve vettem észre hogy megváltozott a hajam szerkezete, gyengébb lett, télen is ellaposodik sapka alatt. Régen alig tudtam fésülni mert olyan erős volt hogy alig lehetett kifésülni, most pedig sokkal gyengébb. És fésülködésnél is elég sok kihullik már néhány nappal hajmosás után, viszont nem kopaszodom sehol, a kihullott hajszálak is visszanőnek rendesen és néhány ősz hajszál is megjelent amik így göndörödnek. Már két éve van ez az állapot, valami belül nincs rendben? Mert ha kopaszodnék, ritkulna a hajam az csak feltűnt volna két év alatt szerintem. 30/F2017. aug. 6. 09:46
1/2 anonim válasza:
El kéne talán menni orvoshoz egy teljes laborvizsgálatra első körben, na meg semmit nem írsz az életmódodról, táplálkozásról.
Lehet genetika is, megritkul lassan, aztán kopaszodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!