Mit csináljak? Szerintetek nagyon súéyos lett a kár a hajammal? Nagyon szépen megkérlek titeket hogy mondjátok el véleményeteiket és tanácsaitokat, teljesen kétségbe vagyok esve, szerintetek mit tegyek?
Nagyon szépen megkérlek titeket hogy mondjátok el véleményeteiket és tanácsaitokat, teljesen kétségbe vagyok esve, szerintetek mit tegyek?
Véletlenül rákentem kb 1 percre folyékony hidrogénperoxidot a hajamra. Nagyon ideges lettem mikor rájöttem hogy ez nem balzsam. Teljesen olyan kis tasakban volt mint a balzsamjaim, igy nem olvastam el mivan rá irva csak rákentem,1 perc után gyorsan lemostam egy fél óráig öbliitettem körülbelül, megmostam mindennel amivel csak lehet, samponnal, utána 100 kg hajbalzsam gyorsan most meg raktam rá hajápolót.
Huhh, hát talán nem lesz baja. Próbáld ki ricinusolajjal jól bepakolni egész estére, és lecsavarni fóliával, akár néhány napig minden éjjel. A Panthenol hab is nagyon jót tesz a hajnak, azt is lehet hajpakolásnak használni. Én keverni szoktam ezt a kettőt.
Ricinusolajat a gyógyszertárban lehet kapni, nagyon olcsó.
Csak hát ugye ezek a cuccok a hajtőre, fejbőrre hatnak csak, a többi már "halott", de talán használ valamit. Ha töredezik, kicsit vágd vissza mindig, amíg visszanő és lecserélődik.
Ja, és ha kibírod, akkor egy darabig nem hajszárítózz, csak szabad levegőn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!