Alacsony vérnyomás gyógyszer mellett?
Magas vérnyomásra szedek gyógyszert már régóta. Általában szinte a tökéletes 120/80 környékén van. Ma elkezdett zúgni a fejem, és nem tudtam megmérni, általában érzem, ha leesik, de most furán zúgott, nem tudtam, hogy alacsony vagy magas.
Alacsony, most mértem többször is, a legmagasabb érték 88/57 volt.
Mit tudok csinálni? Gondoltam, hogy kávézok, de az meg dehidratál, attól meg még jobban leesik a vérnyomás. Majd 4 liter vizet megittam, már hányingerem van, úgy tele vagyok.
Hát igen! Akinek az alkohol veszi el az eszét, annak általában vissza is jön. De akinek a hideg víztől ment el az esze, annak még sohasem jött vissza!
A viccen túl, az alacsony, vagy magas vérnyomás az önmagában még nem betegség! Nem kell rá gyógyszert szedni! A betegség az akkor van, mikor erősen ingadozik a vérnyomás. És ebben az esetben sem kéne gyógyszerezni, hanem meg kéne keresni az okát, és azt kéne kezelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!