Magas vérnyomásra mit ajánlotok?
Es milyen fiatal vagy! Sokat idegeskedsz, netan tulsulyos vagy? Az okat kellene megoldani.
En egyszer veletlenul osszekevertem ket pirulat, es egy fokhagymatablettat sikerult bevennem. Fel ora mulva szedultem, mint allat. Leesett a vernyomasom 90 per nem tudom mennyire. Alapvetoen nekem alacsony, 104-nel sosem megy feljebb. A per az mindig jo. Szoval ajanlom a fokhagyma tablettat, a ajekoztatoban is szerepel, hogy vernyomascsokkento.
Több dolgot próbáltam vérnyomáscsökkentésre, és a céklalén kívül mind használt; de csak 1-2 hétig. Utána meg nem. Úgyhogy most váltogatom.
Igen a fokhagyma nagyon jó. Nyersen, 2-3 gerezd egy napra. Büdös, de használ.
Használ a tiszta kakaópor vízzel keverve is. Ez elég drága, mert nem a hollandféle por, hanem eredeti, feldolgozatlan por kell hozzá. Kb 2 evőkanál egyszerre, többször naponta.
Ha ezek mellett gyógyszert szed az ember, minden gyógyszer előtt mérni kell, mert nagyon lemehet a vérnyomás; függ attól is, hogy mit eszik valaki. Ha alacsony felezni kell a gyógyszert. Megbeszélni az orvossal, hogy melyiket, hogyan lehet adagolni, felezni.
A gyógyszerek is csak olyan 60%-ban működnek, kinek ez, kinek az. Van akinek a modernek nem jók, csak a 30-40 évvel ezelőttiek, amit külön kell rendelni. Van, akinek a terhes anyáknak valók működnek, van, aki több csökkentő kombinációjával ér csak el eredményt. Bonyolult.
De szerintem, megéri minél több természetes dolgot használni -amik különben is hasznosak- , hogy minél kevesebb gyógyszert kelljen szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!