Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fordut mar meg az ongyilkossag...

Fordut mar meg az ongyilkossag gondolata a fejetekben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 19:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
rendszeresen vizsgaidőszakban:D ennek ellenére a legbeszaribb dolognak tartom. szimplán a gyengeség jele. elnézést, ez a magánvéleményem. pont ezért beszéltem le magam róla és mentem el vizsgázni-.-:S
2010. máj. 21. 20:07
 22/33 anonim válasza:

Igen, sajnos nap mint nap ezen töröm énis a fejem, mert nincs senkim akivel meg tudnám beszélni a kis dolgaimat.

Sajnos elszurtam az életem, mert egy olyan embernek szültem gyermeket aki nem érdemli meg és nem vagyok boldog, de a kicsi tündéri babám miatt nem tennék ilyet Soha. Neki nagyon nagy szüksége van rám.

2010. máj. 22. 16:53
 23/33 anonim ***** válasza:
Igen. Sajnos hajlamos vagyok halálosan elkeseredni. A gondolat és a tett között viszont hosszú az út, nem biztos, hogy sokan meg is tudnák tenni azok közül, akiknek megfordul a fejükben. Egyébként önző dolog azokkal a szeretteinkkel szemben, akik itt maradnak...
2010. máj. 24. 18:08
 24/33 anonim ***** válasza:

Sokszor, de elvetettem az ötletet.

Az emberek kb. 99%-ának megfordul a fejében valamikor. De azt, hogy "megfordul a fejében" és a tényleges öngyilkossági szándékot világok választják el egymástól.

2010. máj. 26. 03:05
 25/33 anonim válasza:
0%
Kérdező! Te azzal,hogy öngyilkos akarsz lenni valami elől menekűlsz az életedben.Mi lehet az ami egy embert arra késztet ,hogy az életét más miatt vagy a gondjai miatt feladja,eldobja. Nekem is voltak szerelmi csalódásaim ,szerett elvesztése és nem vagyunk gazdagok albérletben lakunk a férjemmel két pici gyermekkel ,kilátástalan a helyzetünk de nagyon szeretjük egymást mi négyen és ameddig lehet szeretnénk ilyen boldogságban élni együtt. Majd te is megtalálod a helyed a földön és a szerelem is rád talál. Sok boldogságot ,akard az életet mert sok jó és szép dolog is van vele ne csak a rosszat lázsd.
2010. máj. 28. 10:09
 26/33 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem az emberi agy és az egész ember nagyon bonyolult. Mindenkinek megfordul ilyen a fejében, maga az elmúlás gondolata. Amit egy egészséges gondolkodású, erős ember nem igen tud fiatalon elfogadni. Ha sokszor megfordul a fejedben az depressziósságra vagy menekülésre (nem tudod feldolgozni a problémát) utal. Szerintem nem azért születtünk meg, hogy eldobjuk az életet. Tény, hogy rohadtul gyarló az ember. De tedd fel a kérdést magadnak! Megéri Istentelen, önző barmok miatt eldobnod magadtól az életben a boldogság lehetőségét?

Főleg fiatalon (szerelmesen) felhőkből lezuhanunk és nem tudjuk elképzelni az életet a másik nélkül. Pontosan ezek a helyzetek mutatják meg, hogy mennyire más az élet, mint amit "gondolunk" róla.

Nem éri meg be depressziózni és mások vagy a jelenlegi körülmények miatt azon gondolkodni, hogy szevasztok. Meg aztán figyelmet szeretne az ember magának, hogy "na most idefigyelnek rám"! de te ebből már nem kapsz semmit sem.

És ha meghalsz, hát pár szeretted fájdalmán kívül senki sem fog vele foglalkozni, hogy volt egyszer egy "Te".

Ha sokszor ilyen gondolataid vannak, akkor az a legjobb, hogy teljesen mást KELL csinálni, mint a megszokott, pozitív emberek társaságába járni, természetbe kirándulni, keresni más lehetőségeket, mint az eddigi. És rájössz idővel, hogy micsoda nagy marha voltál, hogy "ilyeneken" törted a fejed..

2010. máj. 28. 11:01
 27/33 anonim válasza:
Sajnos gyakran meg esik
2010. máj. 28. 13:43
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy gondoltam rá. Voltam nagyon mélyen, álltam már a szikla szélén a mélység fölött (nem átvitt értelemben) és egyszer a karomat is felvágtam körzővel. (bár az szerencsére nem sértett semmilyen eret csak csúnya maradt egy jódarabig)aztán meguntam a folyamatos önsajnálatot meg a saját szánalmasságomat. mert ez az. legyen bármilyen nagy is a baj, tudni kell hogy minden ember magához mérten kapja a problémáit. csak akkorát amit meg tud oldani.aki pedig beleragad a folyamatos "jajj de rossz nekem" szövegbe ahelyett hogy lépne valamit, az szánalmas. ugyanis lépni mindig lehet, legfeljebb nem látszik kifelé. én sem úgy jöttem rendbe hogy felborogattam az életet magam körül, simán erőt vettem magamon és elkezdtem az egészet kicsit másképp.

egyszóval igen, gondoltam rá. és nem bánom, mert sokkal erősebbé tett.

2010. máj. 28. 20:03
 29/33 anonim ***** válasza:
Előző, teljesen igazad van!
2010. máj. 28. 20:10
 30/33 anonim válasza:

Eléggé sokszor. De a barátnőm iránti szeretet vissza tartott, illetve akkoriban az unokahugom születése.

15/L

2010. máj. 30. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!