Veletek volt már olyan, hogy a fejetekben remegő érzést éreztetek stressz miatt?
Figyelt kérdés
Hogyan szüntethetném meg?
Légyszi segítsetek. :)
2010. dec. 27. 22:21
1/6 anonim válasza:
A fejemben nem, de a kezem remegni szokott. Sajnos én kénytelen vagyok szorongásoldó gyógyszert szedni.
2/6 anonim válasza:
A stressz helyzet miatt felmegy a vérnyomásod ezért tul sok vér pumpálodik az artériákba és hajszálerekbe ezért érezhetsz remegö (idegeskedö) érzést. Egyszerü megoldás van rá vagy nyugtatot szedsz (bár én ezt sosem szoktam ajánlani) vagy eltereled a figyelmed a stress forrárstól. (pl stresszball ilyesmi fogsz egy szivacsos lapdát és nyomkodod akár az uton is. Vagy kissebb dolgokal elvonod a figyelmed a stressz forrástól nyomkodsz , birizgálsz valamit :) Bármenyire is furcsa ez a legjobb megoldás.
3/6 anonim válasza:
De ha gondolod tudok még praktikákat adni alex.phd@citromail.hu
4/6 anonim válasza:
Igen! Mindennap! Mert a nap 24 órájában a pénz miatt külföldön kell dolgoznom,mert itthon nem élek meg és el kell viselnem egy idős ,beteg öregembert,aki kikészít teljesen! Ilyenkor a pénzre gondolok,amit keresek és akkor talán valammennyivel csökken a stressz! De szoktam futni is,az sem rossz,vagy mozogja valamit,amit szeretsz csinálni! Ha érzed a stresszt,azonnal kapcsolódj ki valahogy,ha más nem,fejkörzés,karkörzés,tánc,(ha megteheted)kb 3-5 perces intenzív mozgás..nekem segít! Sok sikert!
5/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. dec. 29. 17:52
6/6 anonim válasza:
olyasmi már volt, hogy a nyakam meg a fejem beremegett, mikor stresszes szituációban voltam, egyáltalán nem tudtam irányítani. Utólag elég vicces, akkor tökre féltem,hogy "látszik", de állítólag nem. Szerintem egyszer-egyszer el lehet viselni, és még poén is kicsit, de az igazi megoldás biztosan az, ha nem izgatod fel magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!