Mi okozhatja a krónikus kiszáradást?
21 éves nő vagyok és az utóbbi időben (elmúlt 2-3 hónap) olyan tüneteket produkál a szervezetem, mintha ki lenne száradva. Korpásodok, a bőröm nagyon száraz az arcomon és a végtagjaimon is, hiába kenem rendszeresen. A szám folyton cserepes, pedig azt is kenem. Sokszor fáj a fejem. Egyfolytában szomjas vagyok. Ezek nem voltak rám jellemző dolgok. És a vízfogyasztásom sem változott semmit. Eleget iszom, erre szoktam figyelni, azért napi 2-2,5 litert biztosan megiszok tiszta vízből. Nem volt hasmenésem ezalatt, a vizeletem normális, sőt mivel próbálom a tünetek miatt fokozni a vízfogyasztásom, ezért egyre gyakrabban járok mosódba. Azt se mondanám, hogy a meleg idő miatt (már ha az egyáltalán okozhatja), mert az egész akkor kezdődött, amikor még bőven nem ilyen idő volt. Stresszesnek stresszes vagyok, az tény, pláne a vizsgaidőszak közepén. A félév amúgy is húzós volt.
Mi okozhatja mindezt? Mit tehetnék ellene?
Előre is köszönöm!
B vitamin hiány,
autoimmun betegség,
pajzsmirigy betegség,
cukorbetegség...
Nagyon sürgősen orvoshoz fordulnék.
Első olvasásra elég magas lehet a vércukorszinted!
És nem tegnap kezdődött!
Ne halogasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!