Intenzív hidegrázás mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nincs lázam, vérnyomás és pulzus rendben. Nincs semmi betegségem (vagyis még akkor nem tudok róla).
Valakinek van valami tapasztalata?
2017. máj. 19. 22:14
1/7 anonim válasza:
Fáradtság esetleg? Én akkor szoktam minden különösebb ok nélkül nagyon fázni, ha kimerült vagyok.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fáradt, köszönöm a válaszodat!
2017. máj. 19. 22:41
3/7 anonim válasza:
Hőguta talán, mondjuk az lázzal is jár.
Vagy akkor valamilyen pszichoszomatikus betegség.
4/7 anonim válasza:
Pajzsmirígy alulműködés is okozhat fázást, bár az állandó fáradtságérzettel is jár. Kedves kérdező, kint is fázol, vagy esetleg csak bent?. Nekem sincs semmi bajom, de pl. a héten olvasóteremben voltam 3 órát, és a hosszú ujjú felsőre fel kellett vennem a bomberdzsekit is, kint meg a felső elég volt.
5/7 A kérdező kommentje:
4-es
Köszönöm a válaszod!
Ez a hidegrázás nekem inkább este felé szokott jelentkezni, és csak bent, kint szabadban még nem vettem észre vagyis nem hiszem, hogy előfordult volna.
2017. máj. 20. 18:11
6/7 pptomi válasza:
Az ember konfortzónáját pár tized celsius fok eltérés is megzavarhatja, például egy hűvösebb belső térben.
De a filmekben a lőtt sebesülteket is a hideg rázza, mielőtt meghalnak:)
7/7 pptomi válasza:
Akár lehet még magasabb benti páratartalom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!