Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Intenzív hidegrázás mitől lehet?

Intenzív hidegrázás mitől lehet?

Figyelt kérdés

Nincs lázam, vérnyomás és pulzus rendben. Nincs semmi betegségem (vagyis még akkor nem tudok róla).

Valakinek van valami tapasztalata?

2017. máj. 19. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Fáradtság esetleg? Én akkor szoktam minden különösebb ok nélkül nagyon fázni, ha kimerült vagyok.
2017. máj. 19. 22:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fáradt, köszönöm a válaszodat!
2017. máj. 19. 22:41
 3/7 anonim válasza:

Hőguta talán, mondjuk az lázzal is jár.

Vagy akkor valamilyen pszichoszomatikus betegség.

2017. máj. 19. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Pajzsmirígy alulműködés is okozhat fázást, bár az állandó fáradtságérzettel is jár. Kedves kérdező, kint is fázol, vagy esetleg csak bent?. Nekem sincs semmi bajom, de pl. a héten olvasóteremben voltam 3 órát, és a hosszú ujjú felsőre fel kellett vennem a bomberdzsekit is, kint meg a felső elég volt.
2017. máj. 20. 12:59
 5/7 A kérdező kommentje:

4-es

Köszönöm a válaszod!

Ez a hidegrázás nekem inkább este felé szokott jelentkezni, és csak bent, kint szabadban még nem vettem észre vagyis nem hiszem, hogy előfordult volna.

2017. máj. 20. 18:11
 6/7 pptomi válasza:

Az ember konfortzónáját pár tized celsius fok eltérés is megzavarhatja, például egy hűvösebb belső térben.

De a filmekben a lőtt sebesülteket is a hideg rázza, mielőtt meghalnak:)

2017. máj. 23. 13:34
 7/7 pptomi válasza:
Akár lehet még magasabb benti páratartalom is.
2017. máj. 23. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!