Normalis az hogy ennyire fazom?
Mindigis fazos voltam de az utobbi napokban raz a higed minden este. Nem vagyok lazas vagy beteg…nem ertem hogy ez moert lehet.
Rengeteget stresszelek az elmult par hetben is tobb mint 5 kilot fogytam 15 nap alatt. Szerintetek lehet ez az ok?
Valószínű. Én az ősz folyamán szintén stressz miatt 8 kg-t fogytam, pedig amúgy is vékony voltam. A test kiesik a homeosztázisból, nem tud alkalmazkodni a hitrtelen súlyváltozáshoz a hőháztartás. Decemberben agyrázkódás miatt bent tartottak megfigyelésen a kórházban, 35.2 volt a testhőm, mikor felvettek az osztályra! Azt mondta a nővérke, mikor beszélgettünk, hogy biztos a fogyástól lehet az alacsony testhő, ezért fázok állandóan, lilák voltak a körmeim is.
Próbálj vagy picit visszaszedni, vagy várni, amíg a tested hozzászokik a jelenlegi súlyodhoz. Nekem már egy picit jobb azóta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!