Most is fáj. Mi lehet?
26 éves f.
Csak a kanapémon , heveredő poziciòban jelentkező lábfàjdalom....
Napi 8-10 órát szakácsként dolgozom , talpon àllva ,rohangàlva , iparkodva , ügyesen és semmi baj , csak egy enyhe olyan " háát van ott valami bibi " érzés , a jobb ágyékom külső részén a combforgòcsont tájékán , belül,
de !nem! fájdalom .
2-3 napja,amióta a hónaljam alà kaptam egy 35-37 kilos IKEA karton dobozt és felcipeltem a 2. emeleti lakásomba , éreztem , hogy fárasztó napjaim után ekkora megterhelés nem érte a testem, de semmi roppanás , vagy húzódás érzet ...
Na akkor elfáradtam ,de ledőltem 3 percre a kanapéra ,aztán jó lett minden...
Össze is raktam a TV szekrényt még aznap este.
jó a kondi ! ;)
Sérv kizárva , ma voltam németbe, ahol élek , egy Temesvàron diplomázott , magánpraxissal rendelkező doki házaspárnál ... -a dokinéni áttapogatott, megnyomkodott(még a belső szerveimet is , orvosokra jellemző finomsággal : gyúrmàzò ,tésztagyúró mozdulatokkal,alaposan, èrtett hozzá szerintem, arcomra kínos kínt teremtve ) ès persze hogy kellemetlen volt...
elsődleges diagnózisa:
""hooogy "hááát lehet sérv, meg vesekő,meg ...... "
bla bla ..
"továbbküldelek "
Mondom :"zsír..."
Más ötlet a nőtől?!
Semmi!
Vagy megtartotta magának ..
Kommunikációs korlátok, me a néni román, de a férje magyar és nőgyógyász....de nem volt ott..
haha.
Aztán vérvétel ..
Holnap eredmèny, mellèk kèrdès :kiderül hogy a kanapèmon elfüstölök kicsi gyepet? )
(családi barát)
Elküldött ultrahangra , vagy bármi másra....
Hazajöttem , csajommal , jò nagyot sètálva , enyhe bibiérzet..
Most is a kanapén heverünk , és fáj , hiába ég a dzsó ...
A lényeg:
csak ha fekszek , néha erős, néha enyhe, nyilaló , éles fogfájásra hasonlítható ,egész lábamra kisugárzó,lábfejemben különös érzés, derekamban ugyan abban az ütemben lüktető, szétoszló, fájdalom. Pozicióváltás, roppant jó érzés ,20-30 masodpercre elmúló fájdalom ,amit hirtelen fájdalom vált ágyéktájékon, de most is a combom külső részén jelentkező fájdalom a legborzasztóbb, most meg a sípcsontom közepe tájékán,ha meg felülök a derekam szakad szét...
azt sem tudom hol fáj kb ...
érdekes "egyszer itt , egyszer ott " fájdalomérzet
SZERINTEM valami ideg nemtudommicsoda ,vagy izomszakadás ,porckorong sérv, vagy , vagy, vagy..... valami ...
Nincs sérvre utaló duzzanat vagy ilyesmi.
Szerintetek?
bocsi a stílusért , remélem vágod ...
válaszotok köszönom !
béke !
köszi a gyors vállaszt , pacsi :)
itt vagyok a kanapén
mit tegyek ? rekuperalható ?
szívás lesz az életem ? meg minden mozdulat nyomor ?
vagy most szuper , hogy kivételesen nem hanyagoltam el és időben észbekaptam... ( mien okos :)
te hogy vagy ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!