Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tejellenesek vagy mellettiek...

Tejellenesek vagy mellettiek vagytok?

Figyelt kérdés

2017. máj. 9. 13:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Valami statisztikát készítesz ebből, vagy mi értelme a kérdésednek?
2017. máj. 9. 13:06
 2/22 anonim ***** válasza:
Nincs bajom sem a laktóztól, allergiás sem vagyok rá, megiszom a reggeli tejeskávémat. Többet nem, mert sajnos hízékony vagyok, és gyorsan terebélyesedem, ha nem figyelek oda.
2017. máj. 9. 13:09
 3/22 anonim ***** válasza:
Szeretem a tejtermékeket, nem vagyok ellene. DE! A tejet magában képtelen vagyok meginni! Nem szeretem az ízét.
2017. máj. 9. 13:10
 4/22 anonim ***** válasza:
Én laktózérzékeny vagyok,de laktáz tablettával szoktam tejet inni :)
2017. máj. 9. 13:11
 5/22 anonim ***** válasza:
Fogyasztok tejet és tejtermékeket is, nincsen semmi bajom velük.De igyekszem háztól vagy kistermelőtől venni.Teljesen más kategória, mint a boltiak és egy árban vannak .
2017. máj. 9. 13:12
 6/22 anonim ***** válasza:
Soha nem fogyasztok tejet. A családom sem.
2017. máj. 9. 13:15
 7/22 anonim ***** válasza:
60%
A tej nem való felnőtt embernek.Az utódok táplálására való.Így egyértelműen nem fogyasztom,pláne nem egy állat tejét,ami értelemszerűen nem is kompatibilis az ember szervezetével.
2017. máj. 9. 13:20
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

7#

csak gondolatébresztőnek:

az állat húsa azért van, hogy mozgassa a jószágot, nem azért, hogy az ember megegye

a növény levele azért van, hogy általa a növény élni-fejlődni tudjon, nem azért, hogy az ember megegye

ha valami nem kifejezetten káros, akkor tök8, hogy "mire van", főleg, hogy esetleg finom is tud lenni (gondolok itt a sajtokra pl.)

2017. máj. 9. 13:23
 9/22 anonim ***** válasza:
Mellette vagyok, ha valaki nem érzékeny a laktózra és a tejfehérjére. Én a paleo egy olyan ágazatát követem, ami engedélyezi a tejfogyasztást, különösen a jó minőségű házi tejtermékekét. Se én se a többi rengeteg ember, aki ezt követi nem tapasztalt problémát. Érdemes megpróbálni egy pár hétig nélküle, de nem kell lemondani róla, ha ez semmilyen pozitív változást nem hoz.
2017. máj. 9. 13:25
 10/22 anonim ***** válasza:
7-es: annyira nem értelemszerű, hogy az európai emberek zömében kialakult a laktáz perzisztencia, ezzel is alkalmazkodva a tej- és tejtermékek fogyasztásához :-)
2017. máj. 9. 13:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!