1/22 anonim válasza:
Valami statisztikát készítesz ebből, vagy mi értelme a kérdésednek?
2/22 anonim válasza:
Nincs bajom sem a laktóztól, allergiás sem vagyok rá, megiszom a reggeli tejeskávémat. Többet nem, mert sajnos hízékony vagyok, és gyorsan terebélyesedem, ha nem figyelek oda.
3/22 anonim válasza:
Szeretem a tejtermékeket, nem vagyok ellene. DE! A tejet magában képtelen vagyok meginni! Nem szeretem az ízét.
4/22 anonim válasza:
Én laktózérzékeny vagyok,de laktáz tablettával szoktam tejet inni :)
5/22 anonim válasza:
Fogyasztok tejet és tejtermékeket is, nincsen semmi bajom velük.De igyekszem háztól vagy kistermelőtől venni.Teljesen más kategória, mint a boltiak és egy árban vannak .
6/22 anonim válasza:
Soha nem fogyasztok tejet. A családom sem.
7/22 anonim válasza:
A tej nem való felnőtt embernek.Az utódok táplálására való.Így egyértelműen nem fogyasztom,pláne nem egy állat tejét,ami értelemszerűen nem is kompatibilis az ember szervezetével.
8/22 anonim válasza:
7#
csak gondolatébresztőnek:
az állat húsa azért van, hogy mozgassa a jószágot, nem azért, hogy az ember megegye
a növény levele azért van, hogy általa a növény élni-fejlődni tudjon, nem azért, hogy az ember megegye
ha valami nem kifejezetten káros, akkor tök8, hogy "mire van", főleg, hogy esetleg finom is tud lenni (gondolok itt a sajtokra pl.)
9/22 anonim válasza:
Mellette vagyok, ha valaki nem érzékeny a laktózra és a tejfehérjére. Én a paleo egy olyan ágazatát követem, ami engedélyezi a tejfogyasztást, különösen a jó minőségű házi tejtermékekét. Se én se a többi rengeteg ember, aki ezt követi nem tapasztalt problémát. Érdemes megpróbálni egy pár hétig nélküle, de nem kell lemondani róla, ha ez semmilyen pozitív változást nem hoz.
10/22 anonim válasza:
7-es: annyira nem értelemszerű, hogy az európai emberek zömében kialakult a laktáz perzisztencia, ezzel is alkalmazkodva a tej- és tejtermékek fogyasztásához :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!