Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj mindig a fejem?

Miért fáj mindig a fejem?

Figyelt kérdés

Gimnazista vagyok, messze van a gimi, 6-kor szoktam kelni. Már sok ideje ingázok, nem hiszem, hogy ez probléma lenne.

Igyekszem minden este aludni 7-9 órát, szoktam enni minden nap zöldséget vagy gyümölcsöt, meleg ételt, iskolába is viszek mindig valami ennivalót. Egy nap meg szoktam inni másfél-2 liter vizet. Szoktam reggelente bevenni vitaminokat: magnéziumot, B-vitamint, D-vitamint és C-vitamint. Szoktam sétálni is, fél-egy órát naponta, illetve a testsúlyom is rendben van (se nem túl sovány, se nem túl kövér). Nem is dohányzok, alkoholizálni se szoktam.

Mégis a hét többségében (legalább az 5 napból 3 nap) borzasztóan fáj a fejem a nap végére, és már fogalmam sincs mit csináljak magammal. Szerintetek mi lehet ennek az oka? Mit tudnék ellene tenni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

tegnap 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nem lehet hogy a gimi nagyon leterhel? De ezzel inkább orvoshoz mennék mert van külön fejfájás osztály. Vagy ideg gyógyászat. Ezekhez háziorvosi beutaló kell. Ha tényleg egészségesen élsz és szedel vitaminokat és rendesen étkezel akkor valami más lesz a probléma. Esetleg még a stressz is okozhat migrént/fejfájást.
tegnap 20:44
 2/4 anonim válasza:

Neurológia, fejfájásambulancia!

Segíteni azért nehéz, mert el kéne beszélgetni egyszer részletesen a dologról.

- pontosan mikor fáj,

- milyen bevezető tünetekkel jár,

- hol fáj,

- egyoldali, kétoldali? szimmetrikus, aszimmetrikus?

- családban valaki migrénes?

- lüktet, szúr?

- társuló tünetek?

- mi enyhíti?

- stb.

Javaslom családorvos látogatását, ő majd fog adni valószínű beutalót.

És a legfontosabb, javaslom hogy neurológushoz is úgy menj majd, hogy van FEJFÁJÁSNAPLÓD! Neten találsz anyagot, pl. [link]

tegnap 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Idegi túlterheltség mellett még magas vérnyomás is lehet.
tegnap 21:22
 4/4 anonim válasza:
3. válaszolónak: ebben az életkorban primer fejfájást keresünk. Nem szekundert.
tegnap 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!