Miért fáj mindig a fejem?
Gimnazista vagyok, messze van a gimi, 6-kor szoktam kelni. Már sok ideje ingázok, nem hiszem, hogy ez probléma lenne.
Igyekszem minden este aludni 7-9 órát, szoktam enni minden nap zöldséget vagy gyümölcsöt, meleg ételt, iskolába is viszek mindig valami ennivalót. Egy nap meg szoktam inni másfél-2 liter vizet. Szoktam reggelente bevenni vitaminokat: magnéziumot, B-vitamint, D-vitamint és C-vitamint. Szoktam sétálni is, fél-egy órát naponta, illetve a testsúlyom is rendben van (se nem túl sovány, se nem túl kövér). Nem is dohányzok, alkoholizálni se szoktam.
Mégis a hét többségében (legalább az 5 napból 3 nap) borzasztóan fáj a fejem a nap végére, és már fogalmam sincs mit csináljak magammal. Szerintetek mi lehet ennek az oka? Mit tudnék ellene tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Neurológia, fejfájásambulancia!
Segíteni azért nehéz, mert el kéne beszélgetni egyszer részletesen a dologról.
- pontosan mikor fáj,
- milyen bevezető tünetekkel jár,
- hol fáj,
- egyoldali, kétoldali? szimmetrikus, aszimmetrikus?
- családban valaki migrénes?
- lüktet, szúr?
- társuló tünetek?
- mi enyhíti?
- stb.
Javaslom családorvos látogatását, ő majd fog adni valószínű beutalót.
És a legfontosabb, javaslom hogy neurológushoz is úgy menj majd, hogy van FEJFÁJÁSNAPLÓD! Neten találsz anyagot, pl. [link]

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!