Miért fáj mindig a fejem ?
Figyelt kérdés
Pontos időt nem tudnék írni mióta tart de kb 2honapja lehetséges hogy migrén? vagy mostanában ez a szélsőséges időjárás? Volt már arra is példa hogy feszültsége éreztem hatul a tarkómba . Esetleg stressz okozhatja?2020. jún. 7. 20:48
2/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is de tökéletesen latok távolra is , sok telefonozás is lehet az oka ha jól tudom ?
2020. jún. 7. 21:10
3/6 anonim válasza:
Lehet. Közelre is jól látsz?
Illetve folyadék hiány is okoz fejfájást, eleget iszol?
Vérnyomásod rendben van, szoktad mérni ha fáj a fejed?
Plusz, eleget eszel? Vercukor ingadozás is lehet akár.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezek mind rendbe vannak kivéve az étvágy , még próbálok mostanában jobban oda figyelmi az étkezésemre mármint kévés zsíros étel semmi üdítő ilyesmi .
2020. jún. 7. 22:00
5/6 anonim válasza:
Az nem jelent semmit, ha tökéletesen látsz távolra, mert a kis pluszos dioptriát az agy kikorrigálja úgy, hogy nem tűnik fel. Csak az, hogy emiatt meg fáj a fej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!