Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Félek a stroke-tól. Mit tegyek?

Félek a stroke-tól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves pánikbeteg fiú vagyok... rengeteg betegségtől féltem,félek.. most épp az agyvérzésen van a sor.. 1 hete fáj,nyom a fejem... bizonytalan vagyok.. olyan furcsa érzések vannak a fejemben(kis szúrások,meleg bizsergések) valamint elkezdett az arcom is zsibbadni.. hol egyik hol másik oldalon.. nagyon megijedtem elis mentem házidokihoz aki megvizsgált adott gyógyszert. Szerinte a fronttól van a bajom.. de éjjel is felriadtam hogy zsibbad a fejem és a karom is... nagyon félek.. pedig még február végén volt egy MRI vizsgálatom is ami teljesen negatív lett de attól félek hogy azóta kialakulhatott valami és egyszerűen nem tudok másra sem gondolni... pszichológus és pszichiáter is kezel.. de a fejfájásom óta egyikkel sem konzultáltam.. mit tegyek?? tényleg agyérgörcsöm van??

2017. máj. 3. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az lenne nem itt pötyögnél, de viszont pszichológussal jó lenne konzultálnod.
2017. máj. 3. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
A stroke-nak egyáltalán nem ilyen tünetei vannak és egyébként is nem 1 hétig tart, hanem hirtelen következik be és ha pár óra alatt nem kerülsz korházba, akkor életed végéig vegetálsz. Menj el pszicholgushoz
2017. máj. 3. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Feleslegesen félsz, a stroke egyik pillanatról a másikra jön. Még csak felkészülni se tudsz rá.
2017. máj. 3. 14:55
 4/7 A kérdező kommentje:
csak nem tudom mitől zsibbad fél napja a fél arcom..
2017. máj. 3. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy hipohonder vagy és mindent beképzelsz magadnak
2017. máj. 3. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

A szorongas kellemetlen testi tüneteket is okozhat.Koztuk zsibbadast is.Tarthat percekig,orakig,napokig.Akar almodbol is felriadhatsz ra.

Ha nincsenek a strokra hajlamosito riziko faktoraid,akkor az is okot adhat a nyugalomra:ha nem vagy tulsulyos,nem dohanyzol,eleget mozogsz es nem magas a koleszterined.akkor nem valoszinu hogy sztrokot kapsz na meg az eletkorod miatt is alacsony a kockazatod.a sok mozgas,elegendo pihenes nagyon jo ellenszerei a paniknak.

Azonban ha szedsz gyogyszert,a furcsa erzeseid annak mellekhatasai is lehetnek.

2017. máj. 3. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Most kapott strokot egy ismerősöm. Reggel olyan szarul volt hogy nem hiszem hogy tudott volna ide írni. Gyakorlatilag 1-2óra alatt lezajlott a dolog, másnap reggel műtötték és azóta is kómában van. Szóval valószínű nincs strokod.
2017. máj. 5. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!