Túlaggódom vagy tényleg nagy a baj? Lehet Stroke?
Hiába veszem komolyan a jeleket, az orvosok nem tőrödnek a panaszaimmal, múltkor a sürgősségin is csak vérnyomást mértek....
Az alábbiak a tüneteim:
-2x történt a héten, hogy a jobb szememmel homályosan láttam, egyszer egy óráig tartott, ma csak 20 percig. Köhögéskor csillagokat látok, villodzó fényeket
- szinte állandóan fáj a fejem
-rendszeresen vérzik az orrom
- állandóan remeg a kezem! (a mobilomon alig tudok netezni)
- kórosan sokat alszom, hamar elgyengülök
Amit rólam tudni kell:
10 hetes kismama vagyok, túlsúllyal , pajzsmirigy alulműködéssel, magas pulzussal.
A vérnyomás és pulzus eredményeim jók, naponta mérem: általában :120/60 70
EKG, labor és CUKOR eredmények jók, nem vagyok cukorbeteg.
Én Stroke-ra gondolok , mert a terhesség növeli a kockázatát....Mi lehet ez?
Az első látás problémánál elmentem a sütgősségire,ahol kiröhögtek. Mit akarok, ha elmúlt a tünet? Ilyen vérnyomással ez vicc, hogy TIA vagy Stroke lenne? Mértek egy pulzust meg egy vérnyomást...ez volt a nagy ellátás. Teljesen pánikban vagyok, hogy mi a franc ez. Holnap szemészetre megyek, onnan talán tovább küldenek neurologi
ára, de teljesen halálfélelmem van.
Magnéziumhiány lehetséges. Nem mutatja ki a vérkép, ezért az orvosok nem is írják a kartonra.
Tünete lehet étvágytalanság, fáradtság, gyengeség, izomrángás, stb..
Érdemes lenne ezt kivizsgálni. Mármint a Mg.-hiányt :)
Majd írd meg légyszi az eredményt!
Orulok, hogy kiderult :)
(Es kulon annak is, hogy a Mg hiany nyert :D :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!