Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Elzsibbadt a bal oldalam 1-2...

Elzsibbadt a bal oldalam 1-2 percre mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Vasárnap sétáltam hazafelé, és szinte egyik pillanatről a másikra elzsibbadt a bal arcom és a bal kezem, annyira, hogy nem is tudtam zsebretenni, előtte fáradtságot éreztem, aztán mire hazaértem (100-200 m) addigra teljesen elmúlt. Ma voltam háziorvosnál, megvizsgált azt mondta nincs semmi rendellenes, nem tudja mitől volt, lehet, hogy a fáradtság és a megfázás egyvelege. Kell félnem a további következményektől, kivizsgáltassam magamat alaposabban? (bár erre nincs lehetőség mivel ugyen nem kaptam beutalót)

2015. szept. 16. 17:14
 1/1 Neuhauser László ***** válasza:

Lehetett a fáradtság, hirtelen közérzet változás, kimerültség, stressz, időjárás, stb..

Ha a közeljövőben ismét jelentkezik ez akkor okvetlen keress fel orvost, egyébként ha azt mondta nem lát semmit, akkor a fentiek egyvelege okozhatta, fpleg ha az egészséged is kicsit gondban van (megfázás)

2015. szept. 16. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!